NYE SANGERE

Fra forskellige studierejser

Hundige-Kildebrønde Sogns Pigekor

Korpiger søges!

I kirken har vi siden 1970 ansat en gruppe piger, der har til opgave at synge korsang, især ved konfirmationer, højtider og andre festlige lejligheder, men også på almindelige søndage. Vi savner nogle flere, der ka li at synge god musik og blive endnu bedre til det! Er det noget for dig?

Hvad laver koret?

Vi arbejder på et højt niveau med klassiske og rytmiske korsatser og med træning af stemme og musikalitet. Vi synger mest i vores to kirker, sommetider til koncerter og andre begivenheder. Med mellemrum deltager vi i stævner, kurser og korlejre i Danmark eller udlandet.

Ansættelse

Honoraret afhænger af, hvor mange gange man medvirker, og er inddelt i trin efter alder. Kormedlemmernes alder er fra 11 til 19 år. Der stilles ingen krav til ansøgere ud over en almindelig stemme og almindelige læsefærdigheder; musikalsk træning eller nodelæsning er ikke nødvendig. Korets medlemmer er fast ansat.

Ugentlig øvetid

Det er et spændende arbejde, og der er et godt og venskabeligt samarbejde og sammenhold. Fast ugentlig øvetid er torsdag fra 16.00 til 18.00; af og til holdes ekstra prøver på andre tider.

Om optagelse i koret

Kontakt korets leder, komponist, organist KD og statsprøvet musikpædagog Henrik Colding-Jørgensen, tlf. (+45) 51 62 23 85 eller email hc-j@hc-j.dk. Man kan se meget mere om koret på hjemmesiden www.pigekor.dk; men ring eller skriv endelig, hvis der er noget at spørge om!

Henrik Colding-Jørgensen

12-11-2018

Se meget mere om koret på hjemmesiden

www.pigekor.dk