KORTRÆF

Tidligere medlemmer af Hundige-Kildebrønde Sogns Pigekor

Siden korets 10 års jubilæum i 1980 mødes tidligere kormedlemmer med nogle års mellemrum for at holde kontakten med kirken og med hinanden ved lige, de seneste år i begyndelsen af december. Hvert femte år fejres korets jubilæum, som oftest også i december, selv om den egentlige fødselsdag er 1. oktober 1970.

Greve Svømmehal 1986

Hundige Kirke 2002

Kortræf juni 1998

Ved jubilæumsfestlighederne hvert femte år optræder et større eller mindre kor af tidligere og nuværende korsangere. Antallet af kormedlemmer i alt er nu over 200.

Syvstjernen 1998

15 års jubilæum 1985

Lille sangertræf i 2002

Ved Hundige Kirkes 25 års jubilæum i 2001 medvirkede en gruppe tidligere korsangere ved både kor-caféen om mandagen og den store festgudstjeneste om søndagen. Nogle af dem havde endda været korsangere ved kirkens indvielse.

Korets 35 års fødselsdag blev fejret behørligt en eftermiddag og aften og sluttede med julekoncert i Hundige Kirke søndag den 11. december 2005.

Den 12. december 2010 fejrede vi korets 40 års jubilæum med et stort jubilæumskor på 45 sangere. En eftermiddag med fællesskab, korsang og fælles middag, efterfulgt af en festlig koncert for et stort publikum, indeholdende mange af de populære julenumre gennem årene.

Den 13. december 2015 var det korets 45 års jubilæum, der var på tapetet. En gruppe tidligere sangere samt det nuværende kor holdt en eftermiddag og aften med fællesskab, korsang og fælles middag. Den afsluttende koncert begyndte med et af korets sjældne Lucia-optog, og der var korsang af både det nuværende kor, de tidligere kormedlemmer og naturligvis alle tilsammen.

Pigekorets rejser og projekter        Pigekorets første år

Til hjemmesidens forside