TIDSPLAN TORSDAG DEN 28. OKTOBER 2010. SANGAFTEN I HUNDIGE KIRKE:

 

17.00

Kirkens lokaler åbnes. Gæstende kor kan i et vist omfang benytte kirken eller forskellige lokaler til prøve, omklædning m.m. efter aftale. Ønsker om noget sådant bedes fremsat i god tid; vi kan ikke huse hele 10 kor uden et tæt samarbejde om det logistiske.

 

17.30

Fælles prøver i kirken. Først og fremmest de tre fællesopgaver, men derefter kan enkelte kor i et vist omfang afprøve opstilling o.s.v. Det skal man dog ikke være sikker på; der er nok ikke tid til, at alle kor kan komme til.

Enkelte andre af kirkens lokaler vil kunne benyttes til prøver.

 

Husk at give besked til Henrik Colding-Jørgensen, 43 69 32 85, hvis I er forsinkede og ikke når frem til 17.30, så vi kan bruge den sparsomme tid bedst muligt.

 

18.30

Kirken åbnes for publikum / menighed og tømmes for korsangere.

De deltagende kor får udleveret en bolle og en brik juice i konfirmandfløjen på den anden side af den offentlige sti. Der bliver også mulighed for omklædning og toiletbesøg. Hvis man ønsker særligt lokale til omklædning, skal det aftales med Henrik, og man skal bruge så lidt tid som muligt.

 

Der er tre toiletter i kælderen i konfirmandfløjen, tre på den lange gang, to på første sal, 3 dame- og 2 herre- ved siden af kontorindgangen (vestibulen), og endelig 2 dame- og 1 herre- med indgang fra våbenhuset. Handicaptoilet i den lange gang.

 

Korsangerne indfinder sig på siddepladserne fem minutter før koncertens begyndelse.

 

19.00

Koncerten begynder. Provstipræst Rikke Marschner leder slagets gang og introducerer de enkelte værker. Henrik Colding-Jørgensen står for den musikalske afvikling.

 

 

Efter koncerten:

1) UNDOMSKORENE går ud af kirken af hovedindgangen, altså våbenhuset. De der skal klæde om, går bag og kirken, igennem gården eller ad stien og derhen, hvor de nu skal. Det er IKKE hurtigere at gå igennem kirken, tvært imod giver det trafikpropper, så alle kommer langsommere frem!

 

2) Der er til menigheden og de af voksenkorene, der har lyst (og som der er plads til...) vin, vand og snacks, som deles ud et par steder i menighedssalen og måske i vestibulen udenfor. Der er ganske vist ikke plads nok til at alle kan være der, men den lange gang og enkelte af kirkens andre lokaler vil også kunne benyttes.