Kære Alle Sirener!

ET BREV

 

Jeg lovede Jer at skrive et brev her i efteråret. Om Sirenedagen, lørdag den 6. december 2003. Og det løfte vil jeg holde lige nu, en lørdag eftermiddag, hvor jeg snart skal op i kirken og øve mig til i morgen. Ellers en fredelig dag; vi har et smukt efterår i år, og overtøjet er kun så småt ved at komme frem, endnu behøver vi ikke skrue op for radiatorerne. Men det kan jo komme hurtigt.

 

I koret har vi haft en tumultuøs sommer. Ikke alene var vi ude at rejse midt i det hele, vi havde også SOMMERPRØVER. Det har jeg aldrig prøvet før; men det viste sig at være både effektivt og ret hyggeligt, faktisk, især med så søde og interesserede korsangere, som vi (også!) har nu, og vi var jo nødt til det, da vi havde sagt ja til en koncert 22. juli, lige midt i sommerferien, midt i Barcelona. Om rejsen er der utroligt meget at fortælle, og her kun to måneder efter hjemkomsten har vi først for nylig fået det så meget på afstand, at vi begynder at forstå den lidt. Og forstå os selv; vi kom alle sammen hjem forandrede, både af den intense korsang og musikoplevelserne og af mødet med helt andre kulturer og holdninger. Og af mødet med den dejlige sydlandske natur, sol og palmer o.s.v. Der er også dejligt i Barcelona, og det var en fantastisk tur! Selv om der afgjort er ting, vi er meget glade for, at vi ikke skal gøre om, - mødet med kriminaliteten under forskellige former var der for eksempel ikke noget sjov ved - så er der også mange ting, vi godt kunne tænke os at gentage på andre stævner, andre rejser. Fantasien flyver allerede rask, og hvem ved? Måske lykkes det snart igen... - Der kommer en rapport på et tidspunkt; både på vores hjemmeside og på foreningen Kor72-U's hjemmeside, når vi får den lavet. Foreløbig har vi kun den officielle rapport der er lavet til sponsorerne , så den har jeg lagt ind på hjemmesiden sammen med et billedgalleri med de 65 bedste fotos.

 

En væg i korgarderoben

 

MEN DET VAR JO DET MED SIRENEDAGEN!

Den nærmer sig med stærke skridt! Vi skal jo nok have en eller anden form for tilmelding; men det er tanken at gøre det lige så uformelt og hyggeligt som sidst. Det kan være, der bliver en rolle om søndagen ved De 9 Læsninger, for dem, der har lyst; men det er ikke på arbejdsbordet endnu, her i kirken skal vi lige have planlagt Allehelgen først. På dagen må vi, som deltager, deles om arbejdet med og udgifterne til arrangementet, men det gik jo fint sidste gang. Kirken stiller selvfølgelig lokaler og alt sådan noget til rådighed, og vi skal heller ikke gøre rent efter os. Hvis vi bliver mange kan vi være i salen, hvis vi bliver færre, kan vi lige som sidst havde det hyggeligt i nogle af de andre lokaler. I kender jo Hundige Kirke.

 

LIGE NU

var det måske en idé at finde ud af, om I kan komme, og måske om der var nogle af de gamle piger, I særlig gerne ville møde. For så er der jo tid til at kontakte dem og træffe aftaler. Som I kan se på hjemmesiden, var det rigtig hyggeligt sidste gang, selv om - eller måske lige frem fordi? vi ikke var så mange. Som sagt, jeg skal nok sende en tilmelding ud på et eller andet tidspunkt, når vi nærmer os. Men det er nok nu, man skal begynde at tænke. NÆSTE GANG bliver om et år, lørdag den 4. december 2004. Der er længe til!

Dette brev sendes som e-mail til dem, jeg kan komme igennem med en e-mail til. De øvrige får det pr. fodpost (foot-mail). Hvis I kender nogen, som ikke har fået det, men som er interesserede, eller som I tror er interesserede, må I meget gerne give mig besked, pr. telefon, pr. brev til Hundige Kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve, eller pr. e-mail.

Med mange glade hilsener

Henrik

27. september 2003

enkelte rettelser 1.11.2003

 

 

Copyright © 2003