(A short reminder - in Danish)

SIRENESANG

Lørdag den 6. december 2003 fra klokken 15 til cirka 20.

 

Pas På! Datoen kommer hurtigere, end du tror!

 

Der er ikke så mange detaljer fastlagt endnu, men det er tanken at starte klokken 15.00 med kaffebord og gensyn. Så synger vi nogle forskellige ting sammen - nye og gamle numre - og til sidst laver vi en fælles buffet og hygger.

 

SIDSTE ÅR

 

Det var en dejlig oplevelse i november sidste år. Ikke alene var det godt at mødes igen - for nogle var der gået rigtig mange år og sket meget i livet; men det viser sig jo, at vi kender hinanden alligevel. Som der var en der sagde: Én gang korpige, altid korpige! Og så viste det sig også, at alle stadig kan synge. Selv dem, der har holdt en pause på adskillige år, kunne efter opvarmning og prøve sagtens synge, både de gamle numre og enkelte nye. Kirsten siger, at vi ikke må tage nye numre op, og når jeg så siger, at det vel ikke skal være ren nostalgi, svarer hun: JO! - Men vi er jo ikke døde endnu, og det er stadig spændende at møde nyt, selv om det meste vi synger, naturligvis skal være sange, mange kender.

 

DE 9 LÆSNINGER

 

De, der vil, kan deltage i De 9 Læsninger dagen efter. Det er kl. 19.30 i Hundige Kirke, og vi starter med prøve, klokken 18, regner jeg med. Der medvirker i forvejen alle kirkens kor, så det er ikke så mange numre, vi kan få lov at synge. Så er der til gengæld også mulighed for at gøre det ordentligt.

 

Der bliver en tilmelding senere på året; men reserver allerede datoen nu, og kontakt eventuelt dem af de andre, I særlig gerne vil se, så I ved, at de kommer.

 

Henrik