INVITATION

Kære tidligere og nuværende sangere i Kildebrønde Sogns Pigekor!

I år er det 35 år siden, koret startede op i den gamle Kildebrønde Kirke. Dengang hed det Kildebrønde Kirkes Pigekor, men efter indvielsen af Hundige Kirke blev navnet ændret til det nuværende, da vi synger i begge sognets kirker. Dagen er egentlig 1. oktober - dagen for den første korprøve. Første gang, koret optrådte i kirken, var 2. søndag i Advent samme år.

Siden korets 10 års fødselsdag i 1980 har vi fejret det hvert 5. år med en samling af nuværende og tidligere korsangere. Et par gange har der været en mellemliggende samling med et sommerstævne eller en musikgudstjeneste skærtorsdag, og de seneste år er en lille gruppe tidligere korsangere mødtes til snak, sang og spisning i begyndelsen af december.

I år fejrer vi 35 års fødselsdagen, og også denne gang i december. Det kunne have været 2. søndag i Advent, men den har i en række år været "optaget" af De 9 Læsninger, hvor kirkens pigekor, børnekor og voksenkor medvirker, om medlemmer af menigheden deltager som oplæsere. Derfor holder vi det

3. søndag i Advent, 11. december 2005 i Hundige Kirke.

Det er inden juleræset for alvor lukker sig over vore hoveder i kirken, og inden familiejulen for alvor tager fart.

Vi skal selvfølgelige synge, og derfor slutter dette brev med et lille spørgeskema og en lille tilmeldingsblanket. Men vi skal også mødes, både med de gamle venner, vi måske troede, vi havde glemt, og med nogle af alle de mange andre sangere, som har sunget i koret. Det er stadig et lille kor, for tiden 10 sangere og tre, der kan træde til, når det er nødvendigt. Men der er altså cirka 200 mennesker, som har været med i kortere eller længere tid. Og vi er allesammen eet kor, som det har vist sig ved andre lejligheder.

Dagens tidsskema ser sådan ud:

14.00        Mødes i Hundige Kirke, i menighedssalen. Kaffe/te-bord og kage.

15.00        Vi varmer op og synger sammen. Det skal nok tage lidt tid for nogle at

komme op i omdrejninger, f.eks. hvis man ikke har sunget i 20 år. Men for ti år

siden ved 25 års jubilæet lykkedes det fint. - Kort pause midt i prøven.

17.30        Borddækning o.s.v. Vi hjælpes ad.

18.00        Fælles spisning i menighedssalen.

19.00        Prøve. Den sidste olie til koncerten.

19.30        JULEKONCERT i Hundige Kirke. Medvirkende: Tidligere og nuværende

medlemmer af Kildebrønde Sogns Pigekor, Henrik Colding-Jørgensen og Ivan

Gross, som nu har været organistassistent i over 15 år.

Ca. 20.30  eller hvornår vi nu er færdige i Kirken: Reception for alle i menighedssalen.

Dette brev er sendt til alle, som vi kender en adresse på. Hvis brevet er kommet retur med påtegnelsen: Adressat ubekendt, prøver vi først forældrenes gamle adresse, derefter eventuelle andre oplysninger, vi måtte være i besiddelse af. Efter erfaringen er der en del, som flytter uden at oplyse ny adresse til os, og nogle der endda skifter efternavn, og så har vi ikke en chance. Så hvis du kender en anden tidligere korsanger, som ikke har fået dette brev, må du endelig sige til, evt. give hende en kopi af brevet eller skrive navn og adresse til mig. Jeg kan nås som sædvanlig på adressen Hundige Kirke, Eriksmindevej 20, 2670 Greve, hcj@hundigekirke.dk, telefon: 43 69 32 85, og man kan se en masse om koret og dets virksomhed på hjemmesiden: www.pigekor.dk

Vi ses!

Henrik Colding-Jørgensen

01-09-2005

Tilmelding til KORTRÆF i Hundige Kirke 11.12.2005

Kildebrønde Sogns Pigekor 35 år.

Navn:

Evt. pigenavn:

Adresse:

Postnummer og by:

Telefon:

E-mail: (hvis man har)

Periode i koret:

(hvis man kan huske det)

Hvilken stemme i koret?

Skulle det nu være sådan, at man ikke ønsker at synge med i stævnekoret, kan man godt deltage i fejringen ved at komme klokken 17.30 og være med til spisningen, deltage i koncerten som publikum og i receptionen bagefter. Så skal man sætte et kryds HER:

Jeg ønsker ikke at deltage i stævnekoret, men kommer først klokken 17.30

SENDES INDEN 1. OKTOBER TIL:

Kildebrønde Sogns Pigekor, Eriksmindevej 20, 2670 Greve.

Det er gratis for alle tidligere og nuværende medlemmer af koret.

Den:       /        2005  _________________________________________

For deltagere i stævnekoret:

Ønsker om, hvad vi skal synge ved koncerten 11. december. Husk det er en julekoncert:

Andre bemærkninger: