Søndag d. 30. januar 2011 i Kildebrønde Kirke kl. 19.30

Lysgudstjeneste

Tema: "LYS og MØRKE"

 

 

"Når jeg tænker på mørke, så tænker jeg på, hvordan vi gør hinanden ondt. Jeg tænker på sladder og løgn og mobning, på utroskab og mennesker, der svigter hinanden, på dårlige kammerater og på skilsmisse. Jeg tænker på lange nætter med tårer og ensomhed."

 

"Jeg er verdens lys", siger Jesus. "Den der følger mig, skal aldrig vandre i mørket."

 

I Kyndelmissegudstjenesten medvirkede et hold konfirmander fra Greve Privatskole, som læste tekster om lys og mørke, og Kildebrønde Sogns Pigekor deltog med lysprocession og korsang. Gudstjenesten blev forestået af sognepræsterne Rikke Marschner og Nynne Lange Reddersen.

 

Korsang:

Kverno: Du møder os med glædens bud

Nystedt: Jeg er verdens lys

Colding-Jørgensen: Halleluja, pris Herren!